LIVE ON TAPE

U bent op zoek naar een kwalitatieve en betaalbare optie voor live-muziek op de voor u belangrijke momenten in het leven (verjaardag, familiefeest, huwelijk, overlijden, kleinere personeelsfeestjes, ...), dan is de Live On Tape formule een zeer interessante optie. In deze formule werken we zoveel mogelijk op maat en houden we rekening met de wensen om het optreden zo goed mogelijk te laten aansluiten bij het moment dat er voor u toe doet. 

Duur: Standaardoptreden (90 minuten) - Huwelijk-overlijden (nummers tijdens de dienst).

Indien gewenst bestaat ook een uitgebreide avondvullende formule, waar samengewerkt wordt met mijn vaste partner DJ Bonne (https://www.djbonne.be) om tot in de late uurtjes door te gaan! 

Facebook: http://www.facebook.com/LukeAlbertJr

LIVE BAND - OBI-AS XXL

OBI-AS XXL staat voor de allerbeste Nederlandstalige en Engelstalige pop-rock covers. Vijf door de muzikale microbe gebeten bandleden, geven bij elk optreden het uiterste om het publiek te geven waar het recht op heeft: een fantastisch optreden! Langs de Nederlandstalige zijde passeren onder andere  de Kreuners, Gorki, Clouseau, Andre Hazes, The Scene, ... de revue, waar langs de Engelstalige zijde The Weekend, Aha, Donna Summer, Robbie Williams, Joe Cocker, The Simple Minds, Zucchero, Eurythmics, Depeche Mode, ... het mooie weer maken.

Duur: een standaardoptreden ligt tussen de 90-120 minuten.

Bezetting: Luke Albert Jr. (zang) - Cliff Denhert (Lead guitar - Backing Vocals) - Wim Schaekers (Toetsen - Backing Vocals) - Damien Byn (Bas) - Didier Feys (Percussie).

Facebookpagina: https://www.facebook.com/ObiasBE

YouTube: https://www.youtube.com/@LukeAlbertJr

AKOESTISCHE SET

In deze formule gaan we bewust voor klein en gezellig. Met een sterk accent op nummers van singer-songwriters, zowel Engels-, Frans als Nederlandstalig, vinden de stemmen van Luke Albert Jr. & Wouter Fiers elkaar. Als je wil genieten van de crossover tussen twee totaal uiteenlopende stemtimbres, de mooiste songs en het spel van tweestemmigheid, dan weet je voor welke optie je moet gaan. 

Verras je gezelschap met een origineel live optreden in een intieme sfeer. En het leukste van al, buiten het voorzien van een stopcontact dien je zelf verder niets te doen. Just relax and enjoy with the ones you love! 

Een standaardoptreden is 60-90 minuten (of langer op aanvraag). 

Bezetting:

Luke Albert Jr. (Zang en Cajon) - Wouter Fiers (Zang en gitaar) 

Facebook: https://www.facebook.com/WouterFiersLukeAlbertJr